QUÉ ÉS LOHODI?

LOHODI Rentals és un altre concepte de viatjar; són cases restaurades, contemporànies i amb encant. Cada una d’elles decorada amb la sensibilitat i gust de cada propietari. Són experiències que et permetran descobrir l’Empordà i la Costa Brava. Per llogar per dies, setmanes o inclús llargues estades.

¿QUI HI HA DARRERA?

La Cristina i el Marc es van conèixer fa 19 anys i des de llavors han anat descobrint a poc a poc el seu amor per la decoració, la pintura, els colors i descobrir i millorar espais que podien semblar sense ànima, i convertir-los en llars plenes de llum. Hem crescut i viscut en el Empordà on l’estiu és interminable i ara vivim a l’Escala prop de la mar. Els dos ens hem inspirat en les nostres mares, autèntiques i treballadores…

LOHODI Rentals neix amb el desig de compartir els llocs extraordinàriament bells que el Empordà ens ofereix amb la seva gent a vegades extravagant però sobretot alegre i oberta.

@cristinapalomer
@loboi__

ARRIBADES

 • Han d’efectuar-se entre les 15.00 i 20:00h. Per a una arribada fora d’aquest horari concertar abans.
 • Les arribades amb retard entre les 20.00 i les 24:00h. s’haurà d’avisar telefònicament amb 2 hores d’antelació i es cobrarà un suplement de 20€.
 • La recepció dels clients s’efectués a la casa Els esperarem personalment en l’allotjament, els explicarem amb detall les característiques de la casa i li farem el lliurament de claus.

SORTIDES

 • Ha d’efectuar-se abans de les 11.00.
 • La casa s’ha de deixar en correcte estat: neteja bàsica, vaixella neta i ordenada en els armaris, deixar sabanes i tovalloles plegades al costat de la porta d’entrada de la casa i dipositar les escombraries en els corresponents contenidors. Si no es troba en aquest estat s’aplicarà un cost extra. 

EQUIPAMENT

 • Les cases estan decorades segons el gust personal de cada propietari. Poden contenir objectes decoratius i  personals com ara llibres, obres d’art, accessoris… 
 • La cuina pot ser de gas, elèctrica o inducció i disposa de nevera i vaixella completa. Bany amb banyera o dutxa amb aigua calenta i WC. Terrassa/ balcó amb mobiliari. Pàrquing. Corrent 220 V. La majoria de les cases disposen de TV. Per a informació mes detallada llegir les especificacions de cada casa.
 • Les cases disposen de roba de llit, nórdics a l’hivern, tovalloles i els essencials de cuina. Així com gel / sabó de bany. 

LLOGUER

 • Les nostres cases estan situades a la Costa Brava – Alt i Baix Empordà.
 • En el preu del lloguer, si no s’especifica el contrari, s’inclouen els consums de subministraments (aigua, llum, etc…) però no els serveis extres.
 • POLÍTICA DE CANCEL.LACIÓ: es pot cancel.lar de manera gratuita fins 15 dies abans de l’arribada. 
 • Serveis extres (prèvia petició)

  Bressol: 25 €/ setmana
  Neteja a hores extra: 20€/ hora.
  Llenya per les xemeneies: 20€
  Aire condicionat (en determinades cases)
  Animals domèstics (prèvia consulta): 5 €/dia 
  Es demana que portin les seves mantes o llits que utilitzen a casa seva i evitar que pugin a sofàs i llits. 
  Connexió Wifi gratuita en totes les cases
  Pàrquing gratuït