AVÍS LEGAL I TERMES D’ÚS

En aquest espai, l’USUARI, podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d’aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació.

Genis Palomer Carreras, NIF 77898038M, veinat de Diana, 4-17.464 – Sant Jordi Desvalls, Girona; Com a responsable d’aquesta web, assumeix el compromís de processar la informació dels nostres usuaris i clients amb plenes garanties i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels nostres usuaris. Aquest web, per tant, compleix rigorosament amb el RGPD (REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades) i la LSSI-CE la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic. Gerent de publicació: Genis Palomer Carreras – info@lovelyhousesdiana.com El gerent de publicació és una persona natural o una persona jurídica.

Administració de el lloc: Cristina Palomer Fort – info@lohodirentals.com

DESCRIPCIÓ DELS SERVEIS

El propòsit del lloc web https://www.lohodirentals.com és proporcionar informació sobre totes les activitats de l’empresa. L’administració de el lloc s’esforça per proporcionar al lloc web la informació https://www.lohodirentals.com el més precisa possible. No obstant això, no pot ser considerat responsable d’omissions, inexactituds i deficiències en l’actualització, ja sigui per ell o pels tercers socis que brinden aquesta informació. Tota la informació indicada en el lloc https://www.lohodirentals.com es proporciona com una indicació i està subjecta a canvis. A més, la informació en el lloc https://www.lohodirentals.com no és exhaustiva. Es donen subjectes a modificacions que s’hagin realitzat des que es van posar en línia.

 

LIMITACIONS CONTRACTUALS DE DADES TÈCNIQUES

El lloc web no es fa responsable per danys materials relacionats amb l’ús de el lloc. A més, l’usuari de el lloc accepta accedir a el lloc utilitzant equips recents, que no continguin cap virus i amb un navegador d’última generació actualitzat.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I FALSIFIACIONS

Lohodi Rentals posseeix els drets de propietat intel·lectual o té els drets per utilitzar tots els elements disponibles en el lloc, inclosos text, imatges, gràfics, logotips, icones, sons, programari. Es prohibeix qualsevol reproducció, representació, modificació, publicació o adaptació de tots o part dels elements de el lloc, siguin quins siguin els mitjans o processos utilitzats, excepte amb el permís previ per escrit de: Lohodi Rentals Qualsevol ús no autoritzat de el lloc o qualsevol dels elements que conté serà considerat com una infracció i processat d’acord amb les disposicions dels Articles L.335-2 i següents de el Codi de Propietat Intel·lectual.

 

LIMITACIONS DE RESPONSABILITAT

Lohodi Rentals no es fa responsable de cap dany directe o indirecte a l’equip de l’usuari a l’accedir a el lloc https://www.lohodirentals.com, i com a resultat de l’ús de material que no compleix amb els requisits especificacions especificades en el punt 4, és a dir, l’aparició d’un error o incompatibilitat. Lohodi Rentals tampoc pot ser considerat responsable per danys indirectes (com per exemple, pèrdua de mercat o pèrdua d’oportunitat) com a resultat de l’ús de el lloc https://www.lohodirentals.com Els espais interactius (possibilitat de fer preguntes a l’àrea de contacte) estan disponibles per als usuaris. Lohodi Rentals es reserva el dret d’eliminar, sense previ avís, qualsevol contingut publicat en aquest espai que infringeixi la legislació aplicable a França, especialment les disposicions sobre protecció de dades. Quan correspongui, Lohodi Rentals també es reserva el dret de qüestionar la responsabilitat civil i / o penal de l’usuari, particularment en el cas d’un missatge racista, abusiu, difamatori o pornogràfic, sense importar el mitjà utilitzat (text, fotografia…)

 

ENLLAÇOS EXTERNS

Les pàgines del web www.lohodirentals.com, podria proporcionar enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers. L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços. www.lohodirentals.com no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’Usuari per accés a aquests enllaços. Així mateix, l’usuari trobarà dins d’aquest lloc, pàgines, promocions, programes d’afiliats que accedeixen als hàbits de navegació dels usuaris per establir perfils. Aquesta informació sempre és anònima i no s’identifica a l’usuari. La Informació que es proporcioni en aquests Llocs patrocinat o enllaços d’afiliats està subjecta a les polítiques de privacitat que s’utilitzin en aquests Llocs i no estarà subjecta a aquesta política de privacitat. Pel que recomanem àmpliament als Usuaris a revisar detalladament les polítiques de privacitat dels enllaços d’afiliat. L’Usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web a el portal www.lohodirentals.com haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita de www.lohodirentals.com L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre www .lohodirentals.com i el propietari de el lloc en què s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de www.lohodirentals.com dels seus continguts o serveis

 

POLÍTICA DE COMENTARIS

A la nostra web i es permeten fer comentaris per enriquir els continguts i realitzar consultes. No s’admetran comentaris que no estiguin relacionats amb la temàtica d’aquest web, que incloguin difamacions, greuges, insults, atacs personals o faltes de respecte en general cap a l’autor o cap a altres membres. També seran suprimits els comentaris que continguin informació que sigui òbviament enganyosa o falsa, així com els comentaris que continguin informació personal, com, per exemple, domicilis privat o telèfons i que vulnerin la nostra política de protecció de dades. Es desestimarà, igualment, aquells comentaris creats només amb fins promocionals d’una web, persona o col·lectiu i tot el que pugui ser considerat spam en general. No es permeten comentaris anònims, així com aquells realitzats per una mateixa persona amb diferents sobrenoms. No es consideraran tampoc aquells comentaris que intentin forçar un debat o una presa de postura per un altre usuari.

 

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

El prestador no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de: La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web, o dels seus serveis i continguts; L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts; L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal; La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web. El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web. Llei aplicable i jurisdicció Amb caràcter general les relacions entre www.lohodirentals.com amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals. 

 

CONTACTE

En cas que qualsevol Usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal www.lohodirentals.com, si us plau dirigiu-vos a info@lohodirentals.com De part de l’equip que formem Lohodi Rentals t’agraïm el temps dedicat a llegir aquest Avís Legal.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS DEL LLOC I ELS SERVEIS OFERTS

L’ús de el lloc https://www.lohodirentals.com implica l’acceptació total i completa de les condicions generals d’ús que es descriuen a continuació. Aquests termes d’ús poden ser modificats o complementats en qualsevol moment, els usuaris de el lloc https://www.lohodirentals.com estan convidats a consultar-los regularment.

Normalment, aquest lloc accessible per als usuaris en qualsevol moment. No obstant això, una interrupció a causa de l’manteniment tècnic pot ser decidida per la gerència, qui s’esforçarà per comunicar als usuaris abans de les dates i hores de la intervenció.

El lloc web https://www.lohodirentals.com s’actualitza regularment per l’Administració de el lloc. De la mateixa manera, les mencions legals es poden modificar en qualsevol moment: imposen però a l’usuari a què es convida a consultar-ho amb la major freqüència possible per prendre nota.

 

COMPROMISOS I OBLIGACIONS DELS USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb www.lohodirentals.com. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web, amb fins il·lícits o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament de la pàgina web. Respecte dels continguts d’aquesta web, es prohibeix: La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars; Qualsevol vulneració dels drets de l’prestador o dels legítims titulars; La seva utilització per a fins comercials o publicitaris. En la utilització del web, www.lohodirentals.com, l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de www.lohodirentals.com o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal (indicar domini) o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització del web. No obstant això, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant www.lohodirentals.com no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos

 

MESURES DE SEGURETAT

Les dades personals comunicades per l’usuari a www.lohodirentals.com poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a www.lohodirentals.com, assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades. La comunicació entre els usuaris i www.lohodirentals.com utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies a protocols a https, per tant, garantim les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.

 

RECLAMACIONS

www.lohodirentals.com informa l’usuari podrà realitzar reclamacions sol·licitant el seu full de reclamació o enviant un correu electrònic a info@lohodirentals.com indicant el seu nom i cognoms, el servei i / o producte adquirit i exposant els motius de la seva reclamació. L’usuari / comprador podrà notificar-nos la reclamació, bé a través de correu electrònic a: info@lohodirentals.com, si ho desitja adjuntant el següent formulari de reclamació: El servei / producte: Adquirit el dia: Nom de l’usuari: Domicili de l’usuari: signatura de l’usuari (només si es presenta en paper): Data: Motiu de la reclamació: PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES Per si pot ser del teu interès, per sotmetre les teves reclamacions pots utilitzar també la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de www.lohodirentals.com. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de www.lohodirentals.com. L’usuari coneix i accepta que la totalitat de la pàgina web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos) podcast, fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya. En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut a la web, haurà de notificar aquesta circumstància a www.lohodirentals.com indicant: Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la present un tercer diferent de l’interessat. Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació a la web, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en què l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació